Showbiz

#21 februarie 2009 #bucuresti #concert #james blunt #pop

James Blunt, concert la Bucuresti pe 21 februarie

 
Celebrul cantaret britanic James Blunt va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 21 februarie 2009 , incepand cu ora 21.00, anunta Blue Music, organizatorul concertului.

Biletele se vor pune in vanzare incepand din 6 octombrie in reteaua Bilet.ro, respectiv magazinele Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului sau pot fi comandate online pe www.bilet.ro.

Detaliile legate de locatia evenimentului si preturile biletelor urmeaza sa fie anuntate in scurt timp de organizatori.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, "All the Lost Souls ", turneu care a pornit din Marea Britanie pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, S.U.A., Asia, Australia si Africa de Sud.

James Blunt nu mai are nevoie de nicio prezentare. Hit-uri precum "You’re Beautiful",“Goodbye my lover”si "1973" vorbesc de la sine. Incepand din 2005, este rasfatatul tuturor clasamentelor muzicale.

James Blunt a participat la razboiul din Kosovo

James Blunt a debutat cu “ Back to Bedlam ”, album ce a fost scris in Kosovo in 1999, pe vremea cand James era inca ofiter al armatei britanice. Back to Bedlam s-a vandut in peste 11 milioane de exemplare, transformandu-l rapid pe James Blunt in cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor.

Cel de-al treilea single, "You're Beautiful", a fost hit-ul cu care a dat lovitura, facand totodata din James primul artist britanic care a dominat topurile americane in ultimul deceniu (Number 1 in Billboard Hot 100 in 2006). Blunt a castigat doua Blunt BRIT Awards si a fost nominalizat pentru 5 premii Grammy. Albumul “All The Lost Souls” (2007) a castigat aurul pentru vanzari inca din prima saptamana de la lansare.

Urmareste cateva videoclipuri semnate James Blunt







Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea