Showbiz

#james blunt #pop #rock #muzica #monden #cantaret

James Blunt a primit papucii de la modelul Natasha Archdale

Cantaretul James Blunt a fost parasit de modelul Natasha Archdale cu care avea o relatie de la inceputul acestui an, potrivit News of the World.

Motivul pentru care focoasa Natasha s-a hotarat sa puna capat iubirii dintre ea si Blunt a fost acela ca artistul petrece mult prea mult timp in studioul de inregistrari.

"James si Natasha formau un cuplu frumos si totul s-a naruit. Era clar ca vroiau lucruri diferite. Ea prefera diminetile lungi în care putea sta alaturi de el, în pat, iar el dorea sa stea la pian si sa compuna piese", a declarat o sursa citata de News of the World.

Momentan, nici James, nici Natasha nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu cu privire la acest subiect. Acum 2 ani, James Blunt a mai pus capat unei alte relatii, tot cu un fotomodel, pe numele sau Petra Nemcova.

James Blunt
a debutat pe piata muzicala in 2005 odata cu lansarea albumului „ Back to Bedlam ”. Single-ul extras de pe acest LP, „You`re Beautiful” l-a dus pe culmile succesului. Stilul muzical al interpretului britanic este un mix al genurilor pop, folk si rock.

James Blunt a castigat pana acum 2 premii BRIT si 2 distinctii Ivor Novello. De asemenea, artistul a fost nominalizat la 6 premii Grammy in 2006. Al 2-lea album, „All The Lost Souls ”, lansat in 2007, a primit Discul de Aur la doar o saptamana de cand a iesit pe piata. Primul single extras de pe acest material discografic, „1973”, a fost primul „Global Number 1”, surclasandu-l pe „You`re Beautiful” care a iesit pe locul 2 in „United World Chart”.

Pe 21 februarie 2009 , artistul a sustinut un concert la Bucuresti. Evenimentul a avut loc la Sala Polivalenta si a fost unul dintre cele mai importante concerte pop ale anului 2009.

James Blunt - Love, Love, Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea