Showbiz

Jake Gyllenhaal va fi Printul Persiei

Producatorul hollywoodian de filme blockbuster , a decis in sfarsit cine va interpreta rolul principal in proiectul cinematografic Prince of Persia : Sands of Time/ : Nisipurile timpului.

Bruckheimer, care este responsabil si de succesul altor filme, precum seria Pirates of the Caribbean sau National Treasure, l-a ales dupa lungi sondaje pe actorul Jake Gyllenhaal sa intre in pielea printului din celebrul joc video . Protagonista peliculei, care va face pereche cu Gyllenhaal este Gemma Arterton, care lucreaza inca la Quantum of Solace, cel de-al 22-lea film Bond.

Daca Gyllenhaal va fi Dastan, Arterton o va intruchipa pe exotica printesa Tamina, principalul motiv al printului in incercarea lui de a impiedica un nobil persan sa elibereze nisipurile care pot da timpul inapoi.

Filmarile vor incepe in cateva saptamani, iar regia va fi semnata de Mike Newell (Harry Potter and the Goblet of Fire, Mona Lisa Smile, Love in the Time of Cholera). Producatorul Jerry Bruckheimer a declarat ca filmul nu va urma pas cu pas jocul video, ci va prelua elemente din acesta, pe care le va imbina pentru a da nastere unei noi povesti.

Trailer Love in the Time of Cholera


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea