Showbiz

#jackie chan #pisica #filmarilor #the spy next door

Jackie Chan - pus la punct de o pisica in timpul filmarilor la The Spy Next Door

O forta recunoscuta a artelor martiale, actorul a intalnit provocarea vietii sale pe platourile de filmare de la comedia Spionul din vecini, unde pe langa binecunoscutele confruntari cu teroristii, Jackie a fost luat cu asalt si de o pisica.

Aruncat intr-un vartej de urmariri, lupte si cascade periculoase, experimentatul actor nu a avut nici cea mai mica problema in a-si realiza scenele pana cand a avut de a face cu o... pisica. Intr-unul dintre momentele riscante din film, naravasul animal a refuzat cu desavarsire sa coopereze cu Jackie, zgariindu-l in mod repetat. Desi acesta a continuat cu zambetul pe buze, dresorul de pe platou a fost realmente ingrijorat cand l-a vazut pe actor plin de sange pe brat.

Intrebat de catre reporteri cum a fost experienta acestei filmari, actorul a declarat: "Toata cariera am facut scene periculoase si nu mi se mai par dificile. In schimb animalele de companie ale copiilor din film, da. Purcelusul nu asculta niciodata, testoasa musca pana la sange, iar pisica m-a atacat de cate ori a putut”.

In Spionul din vecini, Jackie Chan (Bob Ho) este un super agent CIA sub acoperire, care de-alungul timpului a reusit sa doboare numerosi dictatori, teroristi si chiar imperii malefice, asta pana cand a intalnit cea mai complicata misiune a carierei sale: sa fie babysitter. Inainte ca Gillian (Amber Valleta) sa-i devina sotie devotata, Bob mai are de indeplinit o singura misiune, respectiv sa castige prin orice mijloace increderea celor trei copii ai iubitei sale.

Maestrul Jackie Chan loveste din nou, de aceasta data nu doar prin arte martiale , dar si prin portii sanatoase de ras, din 26 februarie, in Spionul din vecini, un film adus de MediaPro Distribution in cinematografele: Hollywood Multiplex , Movieplex, Starplex, Cityplex si Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara si Bacau).

Urmareste trailerul filmului The Spy Next Door:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea