Showbiz

#jackie chan #film #kunf fu panda #karate kid

Jackie Chan la cel de-al 100-lea film

Jackie Chan a anuntat ca va realiza cel de-al 100-lea film din cariera sa. Pentru acest film va colabora cu regizorul Stanley Tong , arata Associated Press.

Actorul de 55 de ani a declarat pe site-ul personal ca va participa si el la regizarea acestui film, care pentru moment se va numi Chinese Zodiac . Filmarile se vor realiza in China, Austria si Franta. Purtatorul de cuvant al lui Chan, Solon So, a declarat ca actorul va investi si o suma de bani pentru realizarea acestui film, insa el a refuzat sa dezvaluie bugetul si subiectul filmului.

Cel mai recent film al lui Jackie Chan este thrillerul in limba chineza , shinjuku incident. In aceasta pelicula actorul interpreteaza rolul unui imigrant, care devine asasin platit pentru mafia japoneza.

De asemenea, actorul se afla in discutii penru interpretarea rolului lui Mr. Miyagi intr-un remake al filmului The Karate Kid .
 
Urmareste trailerul filmului Kung Fu Panda:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea