Showbiz

#2009 #ecranizare #gulliver #jack black

Jack Black va fi aventurierul Gulliver

Actorul de comedie Jack Black a pus mana pe un rol gigant. El va juca rolul lui Gulliver , personajul aventurier al scriitorului britanic Jonathan Swift, intr-o noua ecranizare a celebrei carti Calatoriile lui Gulliver, informeaza comicmix.com.

Noul film va fi regizat de Rob Letterman (Shark Tale) si va folosi o abordare noua a capodoperei literare din secolul 18. Jack Black va interpreta rolul unui calator care se rataceste in Triunghiul Bermudelor si ajunge pe o insula locuita de niste oameni in miniatura.

Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre productia filmului, dar filmarile sunt programate sa inceapa in martie 2009. Cartea lui Swift a mai fost ecranizata in 1996 sub forma unui serial TV, care l-a avut in rolul principal pe actorul ted danson.

Pe Jack Black l-ati putut vedea recent in comedia Tropic Thunder in care joaca impreuna cu Robert Downey Jr. si Ben Stiller. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea