Showbiz

#carte de povesti #printul semipur #harry potter #spin off

J.K. Rowling publica un spin-off la Harry Potter

Fanii micului vrajitor Harry Potter mai au un motiv de bucurie. Tales of Beedle the Bard, un spin-off al seriei Harry Potter, scris de J.K. Rowling , al carui manuscris a fost vandut la licitatie anul trecut, va fi lansata pe piata din lumea intreaga pe 4 decembrie.

Cartea, care este mentionata in ultimul volum Harry Potter si Talismanele Mortii , a fost initial scrisa in sapte exemplare, dintre care doar unul a fost scos la licitatie si a fost vandut companiei Amazon contra sumei de aproape 4 milioane de dolari.

Banii stransi din vanzarea acesteia vor fi destinati unor scopuri umanitare, sprijinite de fundatia Children’s High Level Group, fondata de scriitoare si baroneasa Emma Nicholson .

In cel de-al saptelea volum al seriei Harry Potter, cartea Tales of Beedle the Bard, primita de Hermione Granger de la Albus Dumbledore, se dovedeste a avea un rol esential in lupta impotriva Lordului Cap-de-Mort.

Ecranizarea cartii se va face in doua parti, care vor fi lansate la distanta de cateva luni.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Harry Potter si Printul Semipur

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea