Showbiz

"Iron Man 2" - pe ecrane in 2010

Succesul inregistrat de Iron Man in cinematografele din intreaga lume, i-a determinat pe reprezentantii sa anunte oficial ca lungmetrajul va avea parte de o continuare, care va fi lansata in anul 2010. este programat pentru lansare pe 30 aprilie 2010 si va fi urmat de o alta productie Marvel , Thor, pe 4 iunie 2010.

Studiourile Marvel si-au prezentat si planurile pentru urmatorii trei ani, si astfel am aflat ca in 2011, compania va aduce pe marile ecrane doua filme ale seriei Avengers - (pe 6 2011), si The Avengers (iulie 2011).

Iron Man a intrat in topul primelor zece filme cu cele mai mari incasari din istorie intr-un singur week-end, dupa ce a adunat suma record de peste 100 de milioane de dolari doar in Statele Unite. Pelicula, cu Robert Downey Jr. in rolul princiapal, a fost lansata cu succes si in Romania, reusind sa se plaseze in fruntea box-office-ului din weekend-ul trecut.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea