Showbiz

#2010 #greseli #film #iron man 2

Iron Man 2 - filmul cu cele mai multe greseli din 2010

Iron Man 2 , unul dintre blockbusterele acestei veri, a fost desemnat ca fiind productia cu cele mai multe dintre filmele lansate in 2010, anunta site-ul MovieMistakes.com.

Filmul cu Robert Downey Jr. in rolul supereroului de la Marvel contine nu mai putin de 45 de greseli si  erori de continuitate intre cadre. Printre cele mai numeroase greseli se numara schimbarile unor decoruri in timpul aceleiasi secvente sau erori in timpul scenelor de lupta.

Pe locul 2 in clasamentul intocmit de cei de la Movie Mistakes se gaseste thriller-ul lui Martin Scorsese, Shutter Island, in care au fost numarate 34 de greseli, in timp ce pe pozitia a 3-a s-a clasat filmul de actiune The A-Team, cu 31 de greseli.

Pe urmatoarele doua locuri in topul filmelor cu cele mai multe greseli din 2010 au ajuns Kick-Ass si Alice in Wonderland cu 15 si, respectiv, 12 erori.

Urmatoarele cinci pozitii din top 10 sunt ocupate in ordine de: Percy Jackson and the Olympians: Lightning Thief (12 greseli), Hot Tub Time Machine (11 greseli), Sex and the City 2 (10 greseli), Prince of Persia: The Sands of Time si The Twilight Saga: Eclipse cu cate 9 greseli fiecare.

Trailer Iron Man 2:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea