Showbiz

#bruce dickinson #heavy metal #2008 #4 august #cotroceni #romania #bucuresti #iron maiden #rock

Iron Maiden aduce heavy metal-ul la Bucuresti


Trupa britanica va concerta in aceasta seara pe Stadionul
Cotroceni din Bucuresti.

Inclus in turneul mondial “ Somewhere Back in Time ”, concertul va beneficia de scena egipteana din Powerslave Tour si se va concentra asupra albumelor lansate in anii ’80. In deschiderea show-ului Iron Maiden vor concerta Lauren Harris si Trooper.



Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Spectatorii care detin bilete pentru Tribuna 2 si in Gazon A vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott), iar cei care detin bilete pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister.

Organizatorii recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme pentru a se evita aglomeratia. Este interzis accesul la concert cu camere foto , video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme, obiecte contondente, umbrele.

In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane. Ultimele bilete disponibile la show-ul Iron Maiden pot fi achizitionate de la casele de bilete amplasate la intrarile in stadion.

Iron Maiden este una dintre trupele de top ale heavy metal -ului. De-a lungul carierei a lansat nu mai putin de 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum “The Trooper”, “Number of the beast ”, “Wasted Years”, “Fear of the Dark”, “Afraid to Shoot Strangers”, “Wasting Love” au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe rock din intreaga lume.

Iron Maiden au mai concertat in Romania, in octombrie 1995, cu ocazia festivalului Skip Rock ’95, desfasurat la Sala Polivalenta din Bucuresti. In componenta de atunci nu figura insa actualul vocalist, .

Urmareste videoclipurile unor piese celebre din repertoriul celor de la Iron Maiden

Afraid to shoot strangers

Can I play with madness

Wasted years


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea