Showbiz

#muzica #iris #anna lesko #ducu bertzi #sinaia forever #festival #alte-genuri #dance #rock

Iris si Anna Lesko concerteaza la Festivalul "Sinaia Forever"

A cincisprezecea editie a Festivalului " Sinaia Forever " a inceput vineri dimineata in statiunea de pe Valea Prahovei, manifestarea din acest an desfasurandu-se "in numele muntelui" si aducand, la Sinaia, nume consacrate din muzica folk, rock si dance-pop, transmite corespondentul NewsIn.

"Festivalul a devenit deja o traditie si, totodata, si cel mai important eveniment al orasului Sinaia. Avem privilegiul de a fi asezati intr-un cadru natural deosebit, strajuit de Muntii Bucegi si, pentru ca muntele aduce foarte multe beneficii orasului nostru, editia de anul acesta a Festivalului ‘Sinaia Forever’ se va desfasura ‘In numele muntelui’, a declarat primarul statiunii Sinaia, Vlad Oprea .

Anul acesta, pe Bulevardul Carol I din centrul orasului, va fi amenajat un cadru imaginar care le va indruma pasii participantilor pe patru drumuri: "Drumul vechi", "Drumul castelului", "Drumul tinerilor" si "Drumul trecatorului". Tocmai de aceea, pe intreaga perioada a festivalului, accesul autoturismelor in centrul orasului este interzis, circulatia fiind deviata pe DN1.

In fiecare zi de festival, pe "Drumul castelului" va putea fi ascultata muzica de promenada si vor fi organizate targuri de flori si cursuri de echitatie pentru copii. Pe "Drumul tinerilor", de vineri pana duminica, gradinitele si grupurile folk si rock din judet vor oferi celor prezenti la Sinaia scenete si concerte de muzica, in timp ce organizatorii au pregatit pe "Drumul vechi" spectacole de muzica populara si au amplasat standuri cu articole mestesugaresti.

"Drumul trecatorului" ofera turistilor posibilitatea de a se relaxa la terasele amenajate in centrul orasului, in timp ce Cazinoul din Sinaia va gazdui trei seri de spectacole de teatru oferite de actorii Teatrului Nottara din Bucuresti.

Fiecare din cele trei seri de Festival "Sinaia Forever" se vor incheia cu concerte, in Parcul Dimitrie Ghica, vineri concertand formatia Iris, Andreea Banica si Benone Sinulescu, sambata - Mihai Margineanu , Anna Lesko ( foto ) si formatia Cargo, in timp ce duminica evenimentul va fi incheiat de Ducu Bertzi, Mircea Vintila si Mircea Baniciu.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea