Showbiz

#inregistrari inedite #album #lansare #michael jackson #jackson 5 #oldies #alte-genuri #pop

Inregistrari inedite cu Michael din perioada Jackson 5

Casa de discuri Motown sarbatoreste 40 de ani de la lansarea primului single Jackson 5 scotand pe piata compilatia "I Want You Back ! Unrealeased Masters", informeaza Billboard.
 
Compilatia, a carei lansare este programata sa aiba loc pe 10 noiembrie, contine 12 melodii, printre care se numara compozitii nelansate pana acum ( “That's How Love Is”) precum si variante noi ale unor hituri lansate de Michael Jackson in perioada in care activa in trupa Jackson 5.

"Suntem extrem de incantati ca avem oportunitatea de a prezenta publicului un astfel de album extraordinar si intr-un pachet atat de special. Suntem uimiti de calitate (n.r. sunetului) si suntem convinsi ca fanii lui Michael Jackson din intreaga lume vor fi la fel de incantati”, a declarat Bruce Resnikoff, reprezentant al Universal Music Enterprises.

“That's How Love Is”, o prima piesa disponibila de pe aceasta compilatie, poate fi cumparata de pe iTunes.

Formatia formata din fratii Jackson a debutat in 1969 cu “I want you back”, single compus si produs de Berry Gordy, Alphonzo Mizell, Deke Richards si Freddie Perren.
 
Jackson 5 - "I want you back"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea