Showbiz

#electro #dance #muzica #inna

Inna recompensata de spanioli cu Discul de Platina

Desi n-a lansat inca albumul de debut in tara noastra, Inna face ravagii in Spania cu piesa „ Hot ”. Artista a fost recompensata de catre spanioli cu Discul de Platina .

Vara aceasta, pe toate posturile radio si tv de pe meleagurile iberice, melodia „Hot” a fost ascultata la greu, iar pe Internet, userii nu au mai contenit sa o descarce, „Hot” ajungand astfel la peste 40.000 de download-uri.

In prezent, single-ul „Hot” este cea mai descarcata piesa din Spania, fiind clasata inaintea multor melodii de renume international.

Albumul de debut al Innei va avea lansarea in Romania in cateva saptamani. Acesta este o productie 100% Play & Win si sustinut de casa de discuri Roton .

Saptamana trecuta, Inna a filmat in Portugalia videoclipul piesei „Amazing”, cel mai recent single al sau. Clipul a fost regizat de Tom Boxer, plot-ul materialului video surprinzand-o pe Inna in costum de baie , in ipostaze sexy pe plaja la mare.

Inna - Hot

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea