Showbiz

#inna #billboard dance airplay #sua #pozitia #intai #hit #hot

INNA ameninta pozitia intai din Billboard Dance din SUA

Dupa ce a cucerit pe rand tarile din Europa, piesa sa fiind fredonata atat in Islanda cat si in Olanda sau Rusia, INNA i-a prins si pe americani cu ritmurile single-ului sau HOT, productia baietiilor de la Play & Win.

In cea mai noua editie a topului billboard dance airplay, INNA se afla pe pozitia a treia a clasamentului, in urcare, depasind nume internationale de succes, cu state vechi in muzica. Reusita este cu atat mai importanta cu cat, topul Billboard este, de peste un deceniu, un adevarat barometru al muzicii internationale, realizatorii sai fiind apreciati si temuti deopotriva de mogulii industriei muzicale.

Promovarea unei piese in State este destul de dificila, americanii fiind recunoscuti pentru patriotismul muzical, dar si pentru preferinta declarata in favoarea altor stiluri muzicale decat pop dance, asa incat pozitia in clasamentul Billboard este cu atat mai importanta pentru INNA si casa de discuri Roton.

Succesul pe care l-a inregistrat in topurile americane single-ul "Hot" a dus la crearea necesitatii existentei unui album INNA in SUA, astfel incat Roton si licentiatul sau din SUA, vor lansa la inceputul anului 2010 albumul de debut al romancei, ceea ce o incadreaza pe INNA intr-o galerie selecta de artisti, lansarea americana stabilind un nou record pentru muzica romaneasca .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea