Showbiz

"Inima de tigan" ajunge la Cannes

Nu stim inca ce filme romanesti ne vor reprezenta anul acesta la Festivalul de la Cannes, dar am aflat ca cel putin o telenovela romaneasca de mare success va ajunge pe croazeta.

Este vorba de telenovela Inima de tigan, difuzata de postul Acasa TV , care va participa la targul international de vanzare si achizitionare de produse de televiziune organizat, luna viitoare, la Cannes. Protagonistii telenovelei Inima de tigan, Denis Stefan , Nicoleta Luciu, Carmen Tanase si Doinita Oancea, vor fi prezenti la Cannes, in perioada 6-9 aprilie.

Costumati in personajele pe care le interpreteaza in telenovela, cele patru vedete acasa.tv vor incerca sa promoveze intr-un mod atipic si foarte colorat serialul care se afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor din Romania. Anul acesta, telenovela va participa la unul dintre cele mai importante targuri internationale de vanzare si de achizitionare de produse de televiziune.

In ultima vreme, casele de productie de telenovele din strainatate au fost impresionate de serialele romanesti difuzate de Acasa TV.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea