Showbiz

#blu ray #dvd #clash of the titans

Infruntarea Titanilor se da din 25 august pe DVD si Blu-ray

Confruntarea legendara dintre oameni, regi si zei se apropie odata cu lansarea pe DVD si Blu-ray a mult asteptatei pelicule Infruntarea Titanilor/ Clash of the Titans , distribuita de catre Pro Video din 25 august in toate magazinele de specialitate.

In perioada 25 august – 17 octombrie, Pro Video  ii provoaca pe toti cei care vor achizitiona DVD-ul sa intre in cursa pentru super premiile high definition. Astfel, toate DVD-urile sau Blu-ray-urile marcate cu sticker-ul special ofera posibilitatea castigarii unui LCD Led Full HD cu Blu-ray player inclus, oferit de Philips. Descopera codul unic inscris pe talonul din interiorul DVD-ului, inscrie-te la tragerea la sorti accesand site-ul www. provideo .ro, iar premiul poate fi al tau!

Cu incasari uriase si cu o performanta excelenta in box office-ul nord american, remake-ul realizat de Louis Leterrier s-a facut remarcat nu doar prin distributia de exceptie: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Alexa Davalos, dar si prin tensiunea dramatica, efectele speciale sau scenele de lupta spectaculoase.

Sam Worthington, cunoscut publicului pentru celebrele roluri din Avatar sau Terminator Salvation va incerca sa salveze omenirea de la o soarta prescrisa, interpretand-ul pe Perseu, eroul jumatate om, jumatate zeu. Infruntand creaturi hidoase si extrem de periculoase, Perseu va reusi sa le invinga doar folosindu-se de propriile puteri, in aceasta reinterpretare moderna a mitologiei grecesti.

Infruntarea Titanilor, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu-ray la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON.  Varianta Blu-ray contine, pe langa alte elemente bonus si un sfarsit alternativ, nedifuzat in cinematografe, in care Perseu se confrunta cu Zeus pe Muntele Olimp.

In plus, adevaratii colectionari vor fi cu siguranta incantati de editia speciala limitata, pe doua discuri, disponibila in carcasa metalica, care poate fi achizionata la un pret recomandat de 69.9 RON. 

Trailer Clash of the Titans:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea