Showbiz

"Indiana Jones 4" - interzis in Rusia?

Se pare ca noul film din seria Indiana Jones ii nemultumeste pe comunistii rusi, care sunt de parere ca personajul interpretat de Cate Blanchett arunca o imagine gresita asupra Partidului Comunist.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a avut premiera mondiala la sfarsitul saptamanii trecute, insa comunistii rusi au cerut ca lungmetrajul sa fie interzis in Rusia pentru a nu influenta gresit publicul tanar. Cate Blancett joaca in film rolul agentei Irina Spalko, un cap al armatei ruse a carei sarcina este sa puna mana pe un misterios craniu de cristal cu puteri paranormale. Imaginea personajului este considerata defaimatoare la adresa comunistilor rusi.

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull continua seria aventurilor celebrului arheolog interpretat de Harrison Ford, care acum lupta contra agentilor KGB in plin Razboi Rece . Din distributia filmului regizat de Steven Spielberg mai fac parte Shia LaBoeuf, Cate Blanchett, Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt si Jim Broadbent.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea