Showbiz

"Incredibilul Hulk" intra puternic in cinematografele americane

/ , cu Edward Norton in rolul unui om de stiinta care cutreiera lumea sperand sa gaseasca leacul pentru boala sa, s-a situat pe primul loc in clasamentul preferintelor cinefililor americani de weekend-ul trecut.

Povestea uriasului verde propusa de actorul-scenarist de la lansare. , Tai Lung.

Intamplarea/The Happening, cel mai recent film al lui M. Night Shyamalan, a ocupat pozitia a treia in topul incasarilor de peste ocean cu 30,5 milioane de dolari, acesta fiind de o noua comedie cu Adam Sandler, Nu te pune cu Zohan/You Don't Mess With the Zohan, despre aventurile unui agent al Mossad -ului, al carui vis este sa devina hairstylist.

Ultima parte a aventurilor celebrului arheolog interpretat de Harrison Ford in Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal/Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, a obtinut incasari de 13,5 milioane de dolari, situandu-se pe locul al cincilea. Filmul a obtinut 275,3 milioane de dolari in cele patru saptamani de prezenta pe marile ecrane in America de Nord.

Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal/Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a fost urmat in box-office de lungmetrajul Sex and the City: The Movie, sf-ul Iron Man/Omul de Otel, horror-ul The Strangers, filmul fantasy Cronicile din Narnia: Printul Caspian, si comedia romantica What Happens in Vegas.

Trailer The Incredible Hulk


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea