Showbiz

#muzica #leonard cohen #concert #bilete

Inca un pic si nu mai sunt bilete la concertul Leonard Cohen

Biletele la concertul lui Leonard Cohen din data de 4 septembrie sunt aproape de sold out, anunta organizatorii acestui eveniment.

In acest moment mai sunt disponibile bilete la categoria 248 RON si foarte putine bilete la categoria VIP (399 RON), in timp ce tichetele de 124 RON au fost deja epuizate.

Leonard Cohen se afla intr-un turneu international care include si Bucurestiul si care ar trebui sa se incheie in data de 24 septembrie la Tel Aviv.

In Romania, Leonard Cohen va fi acompaniat pe scena de Sharon Robinson si Webb Sisters (backing vocal), Roscoe Beck (chitara-bas), Neil Larsen (clape & acordeon ), Bob Metzger ( chitara electrica si acustica), Javier Mas (chitara acustica), Rafael Gayol (percutie) si Dino Soldo (saxofon, clarinet, clape).

Cei care sunt interesati sa il cunoasca personal pe artist au posibilitatea sa participe in data de 3 septembrie la un eveniment special dedicat lui Leonard Cohen care va avea loc la Palatul Ghika . Accesul la Seara Exclusiva Leonard Cohen se poate face pe baza invitatiilor VIP. Mai multe informatii si rezervari gasesti aici.

Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea