Showbiz

#vedete #distributia #robin wright #stellan skarsgard #girl with the dragon tattoo

Inca doua vedete in distributia lui "The Girl with the Dragon Tattoo"

Robin Wright tocmai a finalizat divortul de Sean Penn si are o agenda plina: este protagonista celui mai recent film regizat de Robert Redford, The Conspirator, si joaca impreuna cu Brad Pitt in Moneyball.

Mai nou, Wright poarta negocieri pentru a juca in remake-ul american al filmului suedez The Girl with the Dragon Tattoo (ecranizare dupa primul roman din Trilogia Mileniului de Stieg Larsson). Daniel Craig a fost deja confirmat in rolul jurnalistului Mikael Blomkvist, iar Stellan Skarsgard ar putea intra in pielea personajului negativ din film.

Deadline scrie ca Robin Wright va juca rolul Erikai Berger, editorul lui Blomkvist si amanta lui ocazionala.

Stellan Skarsgard confirma si el pentru Variety ca negociaza cu producatorii un rol in pelicula lui Fincher.

“M-am intalnit cu regizorul David Fincher; eu vreau sa lucrez cu el si el este interesat sa colaboreze cu mine,mi s-a facut o oferta concreta, iar acum negociem. Contractual este valabil din septembrie 2010 pana in martie 2011, dar nu stiu cand voi incepe filmarile”, a spus Skarsgard pentru Variety.

Actorul ar urma sa-l interpreteze in The Girl With the Dragon Tattoo pe Martin Vanger, principalul suspect in cazul de crima in jurul caruia se invarte plotul din carte.

Deocamdata nu se stie inca ce actrita se va alege cu rolul principal, acela al hackeritei lesbiene Lisbeth Salander . Saptamana trecuta au dat probe mai multe actrite, printre care Ellen Page, Mia Wasikowska, Emily Browning ( Sucker Punch ), Sarah Snook ( Sleeping Beauty ), Rooney Mara (The Social Network), Sophie Lowe (Blame), Lea Seydoux si Katie Jarvis (Fish Tank).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea