Showbiz

#reality zone #chello zone #csi #serial #documentar #crima #investigatie

In noiembrie, la Reality Zone ai Luna Crimelor

In luna noiembrie, zone reality si Chello Zone ti-au pregatit seriale noi, inspirate din viata reala , ce fac parte din tema speciala - Luna Crimelor.

Urmareste-i pe detectivii din cele trei productii in premiera, difuzate de Zone Reality toata luna noiembrie si in continuare in decembrie:

Detectivi in halate albe – Din 3 noiembrie, in fiecare luni si marti, la 23.00, doua episoade.

Acesta este adevaratul CSI - un serial cu intamplari reale ce detaliaza metodele folosite de detectivi pentru a rezolva anumite cazuri cu ajutorul tehnologiei medicale avansate.

Urmareste crime pe care faptasii credeau ca le-au planuit perfect. Dar orice criminal lasa de fapt un anumit indiciu. Intrebarea este: il vor gasi anchetatorii?

Femei in spatele gratiilor – Din 7 noiembrie, in fiecare vineri, la 00:00

Exploreaza paleta larga de motivatii care le-au determinat pe femei sa ucida. Cunoaste familia si prietenii femeilor criminale, pentru a vedea cum s-a schimbat viata tuturor si afla unde vor ajunge aceste femei si ce soarta le asteapta.

Crime celebre – Din 20 noiembrie, in fiecare joi, la 00:00

Un documentar fascinant ce nareaza unele dintre cele mai intrigante procese si cazuri de crima din istoria Canadei si a Statelor Unite.

Acest serial incitant ii duce pe telespectatori in culisele a ceea ce s-a intamplat pentru a-i cunoaste pe oamenii implicati, dezvaluindu-le tehnicile folosite in rezolvarea cazului, emotiile experimentate de cei afectati si deznodamantul cazului.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea