Showbiz

#film #regizor #kenny ortega #this is it #michael jackson #incasari #2 #2 milioane #dolari

Imbulzeala in cinematografe: This Is It a strans incasari de 2, 2 milioane de dolari

Filmul This Is It, care prezinta ultimele repetitii ale lui Michael Jackson, a reusit performanta de a strange 2,2 milioane de dolari din incasari dupa primele proiectii din Statele Unite ale Americii, informeaza variety.com.
 
Fani din intreaga lume au luat cu asalt cinematografele pentru a urmari ultimele filmari cu Michael Jackson. La avanpremiera ce a avut loc marti la Los Angeles au participat o serie de vedete printre care s-au numarat fratii Jackson, Will Smith, Jennifer Lopez si Paris Hilton. Nici Kenny Ortega, regizorul filmului, nu a lipsit de la acest eveniment important.
 
Ortega a declarat ca realizarea filmului este cea mai importanta experienta din cariera lui.
 
This Is It a avut premiera ieri seara in Romania si urmeaza sa ruleze in 11 cinematografe din Bucuresti, Constanta, Cluj, Timisoara, Pitesti, Bacau, Iasi si Oradea. Filmul va fi prezent pe marile ecrane doar doua saptamani.
 
Potrivit unui clasament intocmit de revista Forbes, de la moartea lui Michael Jackson pana in prezent, conturile sale sunt mai bogate cu 90 de milioane din dolari. Banii provin de pe urma drepturilor de autor, vanzarilor de discuri si din difuzarea pieselor sale la radio.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului This Is It:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea