Showbiz

#alte-genuri #rock #elvis presley #inregistrari rare #documentar

Imagini rare cu Elvis Presley in turneu

Cateva inregistrari rare cu Elvis Presley in turneu vor fi incluse in varianta remasterizata a documentarului “Elvis On Tour”,  care va fi lansat pentru a marca 75 de ani de la nasterea artistului.

“Elvis on Tour 75th Anniversary Celebration” va fi rula in cinematografe la finele lui iulie, insa pentru o perioada foarte scurta de timp, scrie femalefirst.co.uk.

Documentarul va contine inregistrari live remasterizate ce au facut parte dintr-un documentar aparut in 1972, precum si interviuri si inregistrari incluse pe varianta originala a lui “Elvis on Tour”, ultimul documentar muzical lansat de Elvis. Multe dintre secventele incluse in acest documentar vor ajunge pentru prima oara la fanii lui Elvis Presley.

Elvis Presley a incetat din viata pe 16 august 1977, in resedinta sa din Memphis. Elvis Presley nu a fost rapus de o aritmie cardiaca , provocate de excesul de medicamente, droguri si obezitate, asa cum cum se stia pana acum.

Potrivit marturisirilor facute in cartea autobiografica publicata de George Nichoupoulos, medicul personal al cantaretului, adevarata cauza a mortii lui Elvis este de fapt constipatia cronica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea