Showbiz

Ian McKellen va fi Numarul 2 in "The Prisoner"

Actorii Ian McKellen si Jim Caviezel vor aparea intr-un remake al serialului britanic The Prisoner, devenit celebru in anii ‘60.

McKellen va fi Numarului Doi, un personaj terifiant care controleaza un loc intitulat The Village , in timp ce Caviezel va interpreta rolul Numarului Sase, un fost agent secret care este rapit si dus intr-un orasel idilic la prima vedere. Orasul este de fapt o inchisoare, iar agentul se trezeste in misteriosul loc nestiind cum a ajuns acolo.

Remake-ul va fi o miniserie in sase parti, iar filmarile vor avea loc in locatii din Namibia si Africa de Sud. Serialul va ajunge pe micul ecran anul viitor.

Ian McKellen va este cu siguranta cunoscut din Trilogia Lord of the Rings, unde a interpretat rolul vrajitorului Gandalf. Jim Caviezel a devenit cunoscut pentru rolul lui Isus Christos din controversatul film al lui Mel Gibson, The Passion of the Christ.

Trailer Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea