Showbiz

#cinema #film #the lords of the rings #hobbit #ian mckellen

Ian McKellen s-a saturat sa fie vrajitorul Gandalf

Ian McKellen, cunoscut pentru ca a interpretat personaujul Gandalf din pelicula " The Lords of the Rings " a declarat ca s-a plictisit sa fie cel mai iubit vrajitor al tuturor timpurilor, anunta presa internationala.

"Nu vreau sa-l mai joc pe Gandalf. Daca joci un rol care are parte de o multime de atentie, vei primi intotdeauna exact acelasi gen de roluri. L-am jucat pe cel mai bun vrajitor si sunt fericit sa ma reintalnesc cu el. Exact asta am sa fac cu The Hobbit si Guillermo del Toro", a marturisit actorul.

Astfel, pare ca Ian McKellen s-a saturat sa fie Gandalf, dar cu toate acestea este gata sa joace acelasi personaj in The Hobbit, cel mai recent proiect al regizorului Guillermo del Toro. De data aceasta, insa, McKellen va fi Gandalf cel Sur, un vrajitor mai tanar, mai aventuros si mai glumet.

"Gandalf cel Sur este favoritul meu", a declarat McKellen. "Si al lui Peter Jackson . Peter il placea pentru ca n-avea nicio problema sa se murdareasca. Dormea in tufisuri, era apropiat de pamant si nu chiar asa de spiritual. Era si mai amuzant"
, a spus actorul britanic, care va incepe anul viitor filmarile la The Hobbit.

Urmareste trailerul filmului The Lord of the Rings: The Return of the King:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea