Showbiz

#hugh jackman #people #revista #top #clasament #cel mai sexy

Hugh Jackman - cel mai sexy barbat in viata

Actorul australian a fost desemnat, la cei 40 de ani ai sai, cel mai sexy barbat in viata al anului 2008, intr-un top realizat de catre revista People.

Pe locul in se afla interpretul personajului James Bond din Quantum of Solace, actorul Daniel Craig, urmat de Jon Hamm, Zac Efron si Robert Buckley.

Revista People ofera anual titlul de cel mai sexy barbat inca din anul 1985.

Hugh Jackman a devenit cunoscut in America datorita rolului Wolverine in X-Men (2000), film al regizorului Bryan Singer. Jackman era greu de ignorat in 2001, astfel cateva luni mai tarziu a jucat in Swordfish alaturi de John Travolta.  

Actorul a jucat in filme ca: Kate & Leopold, Van Helsing, trilogia X-Men, Scoop sau The Fountain.

Jackman a castigat un premiu Tony, Oscarul distinctiilor acordate pe Broadway , pentru rolul sau din piesa The Boy from Oz.

Cel mai recent film in care il vom putea vedea pe Hugh Jackman este drama Australia, in care joaca alturi de Nicole Kidman. De asemenea, actorul va interpreta inca o data personajul Wolverine in productia X-Men Origins, care va fi lansata in 2009.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Australia, cu Hugh Jackman si Nicole Kidman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea