Showbiz

#3d #horror #sua #incasari #the final destination #box office

Horror-ul The Final Destination mai tare decat Sandra Bullock

Filmul horror 3D, The Final Destination , se pare ca reuseste ce nu a mai reusit nicio pelicula de ceva timp incoace: sa stea doua saptamani consecutiv pe prima pozitie in box-office-ul american, anunta site-ul specializat boxofficemojo.com.

The Final Destination a reusit sa incaseze peste 12 milioane de dolari in weekend-ul trecut, ajungand la venituri totale de aproape 48 de milioane de dolari. Filmul spune povestea unui adolescent care are o premonitie despre un accident in care este implicata o masina de curse si reuseste sa-si salveze viata si alti cativa norocosi.

Pe locul al 2-lea in clasamentul incasarilor de la sfarsitul saptamanii trecute, se afla o noua comedie cu Sandra Bullock si Bradley Cooper, All About Steve, care a generat venituri de peste 11 milioane de dolari in primele trei zile de rulare pe ecranele din SUA.

Cel mai recent film regizat de Quentin Tarantino, Inglourious Basterds, a ocupat locul 3 la incasari, reusind sa aduca in buzunarele producatorilor inca 11 milioane de dolari in ultimele trei zile.

Pelicula Gamer, un Film... actiune SF, cu Gerard Butler in rolul principal, a strans 9 milioane de dolari si a ocupat locul 4 in box-office, in timp ce un alt film SF , District 9, s-a clasat pe pozitia a-5-a cu incasari de 7 milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului The Final Destination:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea