Showbiz

#31 martie #primvara #best of #album #muzica #holograf #rock

Holograf intampina primavara cu un nou "Best of"

Holograf va lansa un nou album, intitulat „ Primavara incepe cu tine ”. Materialul discografic este un nou „Best of”, produs de MediaPro Music , ce contine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei, acum 30 ani.

 

“'Primavara incepe cu tine' este un album gandit ca o deschidere, ca un nou inceput in activitatea trupei Holograf. Cu piesa noua ce da si numele discului si cu o colectie dintre cele mai frumoase cantece ale grupului, albumul face o punte intre nou si vechi, subliniaza ce e important in trecut si semnaleaza noul ce urmeaza sa vina”, povestesc cei 5 holografi.

 

Noul LP contine, pe langa „Primavara incepe cu tine”, melodii celebre precum „N-am stiut”, „Vine o zi”, „Dincolo de nori”, „Fara ea” sau „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”. In total sunt 16 piese pentru 70 de minute de muzica marca Holograf.

 

Pentru lansarea acestui album, trupa a pregatit un mega-concert ce va avea loc pe 31 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. 

 

In aproape 30 ani de existenta, trupa Holograf a lansat 13 albume de studio si un „Best of”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea