Showbiz

#pop #stefan banica #lansare #single #craciun #film #ho ho ho

“Ho Ho Ho”, un nou single semnat Stefan Banica

“ Ho Ho Ho ”, cea mai noua piesa semnata Stefan Banica, a avut premiera pe 12 noiembrie la ProFM.
 
“’ Ho Ho Ho’ este o  o piesa de Craciun care sper sa placa oamenilor si care in acelasi timp este si coloana sonora a filmului pe care l-am facut cu MediaPro Pictures in vara, primul de acest gen in Romania. Filmul “Ho Ho Ho” va fi lansat in cinematografe pe 20 noiembrie”, a declarat Stefan Banica.

Dupa cum v -am anuntat deja, si in acest an Stefan Banica va sustine celebra serie de concerte de Craciun de la Sala Palatului.
 
Artistul spune ca concertele din 2009 sunt ceva mai speciale de cat cele din anii trecuti: “Anul acesta, concertele, patru la numar, sunt un pic mai devreme decat v-am obisnuit pentru ca am doua aniversari in familie, fetita mea si sotia care sunt la diferenta de o saptamana. In aceste concerte vom canta si de pe noul  album “Un Craciun cu Stefan Banica”, practic atunci va avea loc si o lansare. In plus, ca in fiecare an avem foarte multe surprize pregatite si invitati speciali”.

Urmareste mai jos trailerul filmului Ho Ho Ho, cu Stefan Banica in rolul principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea