Showbiz

#amelia earhart #pilot #licenta #hilary swank

Hilary Swank isi ia licenta de pilot

se pregateste sa zboare neinsotita pentru prima oara. Actrita isi va lua in curand licenta de pilot , informeaza wenn.com.

Actrita a luat lectii de zbor ca parte din pregatirea pentru rolul legendarei aviatoare Earhart din noul ei film. Insa compania de asigurari si producatorii i-au interzis sa zboare singura pana la terminarea filmarilor, asa incat actrita nu si-a putut lua licenta de pilot.

Dar cum filmarile la Amelia s-au incheiat de curand, -ul avionului."Partea distractiva a profesiei mele este ca interpretez tot felul de oameni. A fost minunat. Imi place sa zbor, dar a am avut o senzatie grozava in cockpit ”, a spus incantata Swank.

"Din motive legate de asigurare nu am avut voie sa pilotez singura si pentru a putea obtine licenta de pilot trebuie sa fac asta. Dar se va intampla curand”, a adaugat actrita.

Amelia spune povestea vietii tumultoase a aviatoarei , disparuta in 1937 in timpul unui zbor deasupra Oceanului Pacific. Filmul va fi lansat in 2009.

Urmareste trailerul filmului Freedom Writers cu Hilary Swank.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea