Showbiz

#eroina #john carpenter #fangland #hilary swank

Hilary Swank - eroina in Fangland-ul lui John Carpenter

Legendarul regizor John Carpenter si-a trecut pe lista un nou proiect pentru anul acesta, iar protagonista va fi dubla castigatoare a premiului Oscar, Hilary Swank , anunta TotalFilm.com.

Noul proiect al lui Carpenter se numeste Fangland si este ecranizarea romanului omonin am lui John Marks din 2008. Fangland va fi cel de-al 4-lea film la care regizorul va incepe lucrul anul acesta, dupa The Ward, L.A. Gothic si The Prince.

Carpenter revine in forta anul acesta dupa ce nu a mai realizat niciun film din 2001 cand a fost aspru criticat pentru esecul Ghosts of Mars.

Eroina lui Fangland este Hilary Swank care o interpreteaza pe Evangeline Harker , producatoarea unei emisiuni TV care este trimisa pentru un reportaj in Transilvania, in timp ce la biroul ei din New York incep sa soseasca emailuri ciudate, sicrie si un personaj bizar pe nume Torgu.

Fangland nu este primul horror pentru Swank, actrita a debutat in acest gen in 2007 cu The Reaping, insa filmul a fost considerat un esec.

Pelicula The Ward, in regia lui John Carpenter, cu Amber Heard in rolul unei tinere bantuite de o fantoma intr-un spital de boli mintale , va avea premiera in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea