Showbiz

Hilary Duff - in comedia "Stay Cool"

Actrita si cantareata Hilary Duff se va alatura distributiei comediei Stay Cool, proiect cinematografic al fratilor Polish.

Alaturi de Duff, pe afisul comediei Stay Cool mai apar Winona Ryder, Mark Polish, Sean Astin, Chevy Chase si Jon Cryer.

Pelicula, ale carei filmari vor incepe in iulie in California, este o comedie despre maturizare, al carui personaj principal este un scriitor de succes, care este nevoit sa se confrunte cu fosta mare dragoste din liceu, atunci cand revine in orasul natal pentru a sustine un discurs in fata noilor absolventi. Hilary Duff va juca rolul unei absolvente de liceu, care flirteaza cu scriitorul si il invita la balul de absolvire.

Scenariul a fost scris in colaborare de fratii Mark si Michael Polish, care sunt si producatorii filmului. Regia va fi semnata de Micheal Polish.

Duff mai are alte doua proiecte cinematografice in desfasurare: satira politica War.Inc, in care joaca alaturi de John Cusack, si drama Safety Glass, ce va iesi in salile de cinema din SUA anul acesta.

Trailer War. Inc


 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea