Showbiz

#formula noua #doua soliste #dance #hi q

Hi-Q va canta cu doua voci feminine

Trupa Hi-Q va activa de acum incolo in formula de 4. Astfel, din luna martie Hi-Q va concerta cu membrii fondatori Mihai Sturzu si Florin Grozea plus inca doua voci feminine.

“Ne cerem scuze ca albumul la care munceam de aproape 2 ani nu va aparea in primavara, asa cum promisesem. Luam totul de la zero si pregatim melodii noi, inovatoare ca sound si abordare! Va fi un experiment muzical ce va va surprinde :-)”, au declarat Mihai Sturzu si Florin Grozea

La inceputul lunii februarie Hi-Q a primit o grea lovitura, dupa ce Anya a anuntat ca paraseste trupa. Anya sustine ca in Hi-Q nu a existat comunicare. In plus, Anya a pus la indoiala calitatile de manager ale lui Mihai Sturzu. “Managerul nostru Mihai Sturzu nu este in stare sa-si indeplineasca functiile de manager. Nu isi respecta nici angajatii", a declarat aceasta in cadrul emisiunii TV Happy Hour.

In cei 14 ani de activitate trupa Hi-Q a schimbat trei soliste. Dana Nalbaru, prima dintre ele, a activat in Hi-Q din 1997 pana 2002, cand a ales cariera solo. Postul lasat liber de Dana a fost ocupat in perioada 2002-2008 de Nicoleta Dragan.
 
La randul ei, Nicoleta a parasit Hi-Q sustinand ca "planurile lor legate de viitorul Hi-Q nu mai coincid". Anya Puxay s-a alaturat trupei Hi-Q in aprilie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea