Showbiz

#despartire #dance #pop #hi q

Hi-Q a ramas din nou fara solista

Un nou cutremur zguduie trupa Hi-Q dupa ce Anya, solista trupei, a anuntat joi seara in direct in cadrul emisiunii Happy Hour ca paraseste grupul.
 
Nimeni nu stia de acest anunt, cu atat mai mult membrii fondatori ai grupului, Florin Grozea si Mihai Sturzu, care au aflat in premiera de la televizor ca au ramas fara solista.
 
"In trupa Hi-Q nu a existat comunicare niciodata. Managerul nostru Mihai Sturzu nu este in stare sa-si indeplineasca functiile de manager. Nu isi respecta nici angajatii", a declarat ieri Anya in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta.
 
Reactia lui Florin Grozea nu a intarziat sa apara. Iata ce nota artistul pe blogul sau personal referitor la decizia Anyei:
 
“Sunt consternat, am fost consternat cand am fost sunat in direct de ProTV. Alaltaieri am avut repetitii cu band -ul si ieri seara am inregistrat voci cu Anya pentru un nou single Hi-Q. Am fost luat prin surprindere, dar inteleg dorinta de a promova single-ul pe care Jay-Ko (n.r.-proiectul muzical in care este implicata in prezent Anya) il are in topuri acum. Sunt un admirator al vocii Anyei din primul moment si melodia este una foarte frumoasa! Si eu as fi atras atentia asupra acelei colaborari folosindu-ma de imaginea trupei care implineste 14 ani de existenta anul acesta. Ce ma suprinde este lipsa de fair-play, suntem 7 oameni in trupa si meritam o discutie sincera cu totii. Mihai, colegul si prietenul meu de-o viata, este plecat in Asia in vacanta. Voi discuta cu el cand se intoarce si vom hotari impreuna pozitia trupei. Eu cred ca totul va fi bine atata timp cat suntem sinceri si sanatosi.”
 
In cei 14 ani de activitate trupa Hi-Q a schimbat trei soliste. Dana Nalbaru, prima dintre ele, a activat in Hi-Q din 1997 pana 2002, cand a ales cariera solo . Postul lasat liber de Dana a fost ocupat in perioada 2002-2008 de Nicoleta Dragan.
 
La randul ei, Nicoleta a parasit Hi-Q sustinand ca "planurile lor legate de viitorul Hi-Q nu mai coincid". Anya Puxay s-a alaturat trupei Hi-Q in aprilie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea