Showbiz

#heaven #nimfe #malta

Heaven - 3 nimfe pe urmele lui Brad Pitt si Orlando Bloom

Fetele de la Heaven au fost invitate intr-o vacanta de vis in Malta, concertand in doua din cele mai cunoscute cluburi de pe insula. Adina, Roxana si Aliana au petrecut heavenly pe pamanturi malteze, filmand, de asemenea, pentru un material video ce va fi difuzat de Antena 1 si TVR.

Pentru ca noul lor single "Sexy Girl" prinde din ce in ce mai tare, ajungand in topuri in Grecia si Cipru, iar in Malta este deja difuzat de majoritatea radiourilor locale, fetele au fost invitate sa sustina doua concerte in insorita Valletta, in doua dintre cele mai mari cluburi ale capitalei. Fiind foarte apreciate de publicul maltez, cat si de turisti si prezentand un show incendiar, la propriu, Heaven au primit numeroase cereri de concerte si au promis ca vor reveni cat mai curand in arhipelag.

Si pentru ca soarele arzator si peisajele superbe nu pot fi ignorate, iar istoria locurilor este fascinanta, Adina, Roxana si Aliana au calcat cu incredere pe urmele lui Orlando Bloom , Brad Pitt si Russel Crowe , vizitand frumosul oras medieval Mdina unde s-au filmat celebrele pelicule Troia si Gladiatorul. Un alt superb peisaj pe care Heaven au decis ca nu il pot rata este Fereastra Albastra, un cadru ales si de cunoscutul cantaret maltez Fabrizio Faniello pentru unul din videoclipurile sale.

Ca trei adevarate nimfe , fetele au vizitat si Golful Xlendi, despre care legendele malteze vorbesc ca ar fi vechiul loc de intalnire al nimfelor ce ademeneau cu glasul lor suav pescarii din zona. Chiar daca in zilele noastre aceste fiintele mitice ce populau apele albastre ale insulelor nu pot fi vazute, ghidul insotitor al fetelor a fost atras de vocea si prezenta fermecatoare a artistelor.

Fiind incantate atat de frumusetea locurilor, cat si de primirea calduroasa si de publicul extrem de receptiv, Heaven promit sa pregateasca cateva momentele speciale pentru urmatoarele lor showuri din Malta si se declara increzatoare in succesul single-ului Sexy Girl pe taramurile Cavalerilor Ioaniti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea