Showbiz

#heath ledger #post-mortem #premiu #australia #film

Heath Ledger, premiat post-mortem in Australia

Actorul australian Heath Ledger a fost premiat, post-mortem , cu unul dintre cele mai prestigioase premii ale tarii sale, informeaza reuters.com.

Institutul de Film Australian (AFI) a acordat actorului Heath Ledger premiul pentru Cel mai bun actor, pentru rolul interpretat de acesta in filmul The Dark Knight.

Premiul a fost ridicat de sora lui Heath, Kate Ledger, care a izbucnit in lacrimi in momentul in care a primit trofeul in numele Matildei Rose, fiica in varsta de trei ani a actorului.

"A fost, fara niciun fel de dubii, cel mai dificil an, deoarece am pierdut pe unul dintre cei mai iubiti membri ai familiei .”, a declarat sora actorului.

Institutul de Film Australian, care celebreaza 50 de ani de la infiintare , l-a descris pe Ledger drept un “actor minunat, inchis in corpul unui personaj principal. A fost un spirit greu de stapanit, asa cum multi dintre noi visam sa ajungem. Fie ca legenda sa continue.”

Heath Ledger, decedat anul acesta, la 28 de ani, este vehiculat drept favorit al premiului Oscar de anul viitor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea