Showbiz

#lungmetraj #sarah jessica parker #sex+and+the+city

HBO pregateste Sex and the City: The Movie 2

Hollywood-ul si fanii nu se mai satura de Sex and the City, mai ales dupa ce recentul lungmetraj a avut incasari record . Reprezentantii canalului de televiziune HBO au anuntat ca sunt interesati de realizarea unei continuari a adaptarii cinematografice, care a avut premiera la sfarsitul lunii mai.

"Exista un interes imens din partea Warner Brothers Newline pentru realizarea unei continuari a filmului Sex and the City si cred ca incearca, cu ajutorul nostru, sa faca acest lucru", a declarat Michael Lombardo, presedintele HBO in Europa de Vest.

"Cand se va intampla acest lucru sau cat va dura, nu pot sa va spun. Cred ca toti asociatii la acest proiect au fost inviorati de entuziasmul fanilor in ceea ce priveste acest film", a mai spus Lombardo.

Se pare ca Sarah Jessica Parker, interpreta personajului Carrie din Sex and the City, va fi producator executiv pentru un show al HBO, dar reprezentantii canalului nu au oferit detalii in acest sens.

Serialul Sex and the City a luat sfarsit in 2004, dupa sase ani de rulare pe micul ecran. Lungmetrajul Sex and the City le reuneste pe Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon), care sunt prezentate prin intermediul meseriilor si relatiilor lor, dar abordeaza si teme mai serioase precum maternitatea, casatoria si afacerile imobiliare din Manhattan.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea