Showbiz

#hayden christensen #thriller #brad anderson #disparitii #thandie newton #john leguizamo

Hayden Christensen investigheaza disparitii misterioase intr-un nou thriller

Hayden Christensen, devenit celebru dupa seria Star Wars, va fi protagonistul unui spectaculos thriller independent, intitulat Vanishing on Seventh Street , anunta The Hollywood Reporter.

Din distributia filmului regizat de Brad Anderson (The Machinist) vor mai face parte Thandie Newton si John Leguizamo, care se afla momentan in negocieri cu producatorii. Scenariul peliculei este semnat de Anderson in colaborare cu Anthony Jaswinski, iar filmarile sunt programate sa inceapa la mijlocul lunii octombrie in Detroit (SUA).

Vanishing on Seventh Street spune povestea unui oras care a fost odata prosper, dar care este populat in prezent de niste umbre misterioase care par a fi cauza disparitiei locuitorilor orasului. Cinci supravietuitori se lupta sa ramana in viata in timp ce mediteaza la sensul vietii.

Hayden Christensen va interpreta rolul unui reporter care investigheaza disparitiile misterioase, Newton va fi o asistenta medicala , iar Leguizamo va juca un conductor de metrou.

Urmareste trailerul filmului Jumper, cu Hayden Christensen in rolul principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea