Showbiz

#daniel radcliffe #sex #homosexual #hollywood #actor #harry potter

Harry Potter fericit ca e luat drept gay

Daniel Radcliffe adora faptul ca oamenii se gandesc ca ar fi homosexual si obisnuieste sa-si puna prietenii sa verifice site-urile de profil pentru a vedea ce s-a mai scris despre el, relateaza femalefirst.co.uk.

Starul din Harry Potter a recunoscut ca strainii tind sa-l considere gay si asta probabil datorita personalitatii sale efeminate. Lucrul acesta nu pare insa sa-l deranjeze deloc.

Daniel chiar a spus ca este entuziasmat de aceasta confuzie si adeseori isi pune prietenii gay sa sape pe blogurile de profil noi barfe cu el.

„Este minunat. Am crescut pe langa homosexuali...probabil din cauza asta sunt si putin mai efeminat. Multi, cand ma intalnesc, cred ca sunt gay si asta e super”, a explicat actorul pentru Moviefone.

„Tot timpul este bine sa-i lasi sa se intrebe, sa fie nelamuriti. Eu nu frecventez blog-urile si chat-urile de profil, dar prietenii mei i-au terminat deja psihic. La un moment dat unul dintre ei a cedat si spus `Daniel Radcliffe este homosexual. Are fata de gay!`”
, a adaugat amuzat celebrul vrajitor .

Urmareste trailer-ul filmului Harry Potter and The Half-Blood Prince:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea