Showbiz

#halle berry #s-a despartit #tatal #copilului

Halle Berry s-a despartit de tatal copilului ei

La sfarsitul saptamanii trecute am aflat ca un alt cuplu hollywoodian aparent perfect si-a spus adio. Actrita Halle Berry si iubitul ei, modelul , s-au despartit pe cale amiabila , anunta People.com.

Insa, desi stirea a iesit la suprafata de abia acum, surse din anturajul lui Berry afirma ca separarea a avut loc cu cateva luni in urma. "Ea a rupt relatia pentru ca Gabriel nu se implica. Halle vrea sa-si continue viata", a spus o sursa apropiata celor doua vedete si citata de revista People.

"Au decis sa ramana prieteni de dragul fiicei lor", a adaugat sursa vorbind despre Nahla, fetita in varsta de 2 ani, a lui Berry si Aubry. "Principala grija a lui Halle acum este sanatatea si fericirea fiicei ei", a mai comentat sursa citata.

Intre timp, despartirea cuplului Halle Berry- Gabriel Aubry a fost confirmata si de reprezentantul actritei printr-un comunicat de presa. Berry (43) si Aubry (34) s-au cunoscut in urma cu patru ani la deschiderea unui magazine Versace din Manhattan in februarie 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea