Showbiz

#halle berry #sexy #mamica

Halle Berry - mai sexy decat Jada Pinkett Smith

Halle Berry a fost votat cea mai sexy femeie de culoare din lume, intr-un clasament realizat de un post de televiziune american. In top se mai regasesc Tyra Banks, Alicia Keys si jada pinkett smith, sotia lui Will Smith.

Actrita, in varsta de 41 de ani, a devenit pentru prima data mama in luna martie a acestui an, cand a nascut o fetita la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, SUA. Tatal copilului este top modelul Gabriel Aubry , in varsta de 32 de ani. Berry are cu acesta o relate de doi ani.

Halle Berry va reveni pe platourile de filmare in doua proiecte cinematografice: drama psihologica frankie and alice, in care va juca rolul unei femei care sufera de personalitate multipla si thriller-ul Tulia, care va fi lansat in SUA anul acesta.

Trailer Perfect Stranger


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea