Showbiz

#ben affleck #sean penn #jennifer aniston #gwyneth paltrow #festivalul anonimul

Gwyneth Paltrow - regizoare la Anonimul

Programul paralel al celei de-a V-a editii a Festivalului de Film , intitulat Actori in spatele camerei va aduce publicului de la Sfantu Gheorghe scurtmetraje regizate Gwyneth Paltrow , Jennifer Aniston, al lui Ben Affleck si Into The Wild de Sean Penn.

"A fost o foarte mare si pentru noi ca aceste actrite au abordat asa subiecte serioase. Sunt scurtmetraje despre emanciparea femeii”, a anuntat vineri, directoarea festivalului, Miruna Berescu, despre peliculele semnate de , care se desfasoara intre 11 si 17 august, are doua sectiuni competitionale, de lungmetraj si de fictiune si animatie, iar noul selector al Festivalului este Ludmila Cvikova, care ii urmeaza criticului Alex Leo Serban , al carui mandat s-a incheiat in 2007.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailer-ul peliculei Gone Baby Gone, in regia lui Ben Affleck.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea