Showbiz

#gwyneth paltrow #pandemie #thriller #contagion

Gwyneth Paltrow infrunta o pandemie in thriller-ul Contagion

Steven Soderbergh , desi si-a anuntat acum ceva vreme intentia de a renunta la filme, pare sa fie un regizor foarte ocupat.

Cineastul jongleaza momentan cu trei , aflate in diferite etape de productie. Dupa ce va termina filmarile la si inainte de a incepe sa-l transforme pe , .

Pe afisul filmului se regasesc deja nume mari precum Matt Damon, Kate Winslet, Marion Cotillard si Jude Law, dar cea mai noua “achizitie” este Gwyneth Paltrow, scrie Empire Online. Deocamdata nu se cunosc detalii despre scenariul lui Contagion , asa ca nu putem specula asupra rolului pe care Paltrow il va interpreta in film.

Contagion a fost scris de scenaristul peliculei The Informant!, Scott Z. Burns, inspirat de o discutie legata de microbi in timpul filmarilor la The Informant!.

Pe Gwyneth Paltrow o vom putea vedea in mai la bratul lui Robert Downey Jr. in Iron Man 2. Urmareste mai jos un trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea