Showbiz

#the danish girl #nicole kidman #gwyneth paltrow

Gwyneth Paltrow a lasat-o balta pe Nicole Kidman

Dupa ce Charlize Theron a renuntat la rolul sau din The Danish Girl , Gwyneth Paltrow a inlocuit-o pentru a aparea alaturi de Nicole Kidman in drama despre prima persoana care a suferit o operatie de schimbare de sex.

Acum insa si Gwyneth Paltrow a anuntat ca paraseste proiectul pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie, scrie aceshowbiz.com. Actrita preluase rolul sotiei personajului interpretat de Nicole Kidman in adaptarea cinematografica a romanului The Danish Girl de David Ebershoff.

Filmul spune povestea primului barbat care a recurs la operatia de schimbare de sex pentru a deveni femeie. Producatorii se afla acum din nou in impas , fiind nevoiti sa caute o alta actrita, dupa ce Paltrow s-a retras pentru a petrece mai mult timp alaturi de sot si copii.

“Sunt zile in care simt ca toata lumea e dependenta de mine. Sunt foarte obosita . Cand m-am retras din proiect, Chris (Martin de la Coldplay – n.r.) mi-a spus ca voi fi fericita cu alegerea facuta”, a spus Paltrow. Reprezentantul actritei a adaugat ulterior: “Chris si Gwyneth au petrecut mult timp departe unul de altul in ultima vreme, iar ea vrea sa stea mai mult cu familia”.

Gwyneth Paltrow va putea fi vazuta foarte curand pe ecrane in Iron Man 2. Vezi trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea