Showbiz

#rocknrolla #scandal #divort #madonna #guy ritchie

Guy Ritchie - spionat de Madonna la fiecare pas

Sperantele regizorului Guy Ritchie de a divorta de celebra Madonna in mod amiabil si fara ca toata situatia sa se transforme intr-un circ mediatic se naruie cu fiecare zi. Ritchie este furios, deoarece spionii Madonnei ii urmaresc fiecare pas, anunta tabloidul The Sun.

Guy este dezamagit de faptul ca Madonna a facut publice detalii private despre casnicia lor si spune ca modalitatea ei de a-si face reclama este similara cu tehnicile folosite de KGB. "Este un divort nu un Razboi Rece ", a spus suparat Guy Ritchie. Se pare ca diva tine cu tot dinadinsul sa faca din acest divort un mega-scandal in care ea pozeaza drept victima.

"Orice speranta a lui Guy de a mentine acest divort privat se spulbera cu fiecare zi care trece. Acuzatiile potrivit carora a fost un sot crud si neglijent l-au adus in pragul disperarii, a declarat un prieten al regizorului britanic pentru The Sun. In week-end, Guy si-a chemat parintii pentru a se sfatui ce sa faca mai departe si cum sa lupte cu masinaria de PR a Madonnei", a mai adaugat acesta.

Insa Guy Ritchie a ramas fara cuvinte cand si-a dat seama ca Madonna aflase deja de cina in familie. "Cand Guy a realizat ca este urmarit, a izbucnit. I-a spus Madonnei: Cum poti arunca in aer tot ce am construit? De ce esti atat de hotarata sa ma distrugi?” a adaugat aceeasi sursa.

Urmareste trailerul filmului RocknRolla, cea mai recenta pelicula regizata de Guy Ritchie.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea