Showbiz

#guy ritchie #film #king arthur

Guy Ritchie regizeaza un nou film King Arthur

Guy Ritchie este un regizor foarte ocupat. Pe langa sequel -ul la Sherlock Holmes si thriller-ul Gamekeeper, Ritchie isi va pune semnatura regizorala pe un nou film despre legendarul King Arthur , anunta Total Film.

Dupa cate se pare, scenariul filmului este deja gata si ii apartine lui Warren Ellis. Povestea va fi o noua abordare a legendei Regelului Arthur , a celebrei sabii Excalibur si a cavalerilor mesei rotunde.

Insa scenariul lui Ellis este concurat de un alt proiect pe aceeasi tema, produs de Warner Bros. Acesta ar urma sa fie un remake al peliculei din 1981, iar regia i-ar putea apartine lui Bryan Singer.

Scenaristul Warren Ellis a afirmat ca scenariul sau este diferit de cele cateva sute de filme care s-au facut pana acum despre Regele Arthur si Excalibur pentru ca el s-a concentrat pe modul in care personajul isi aduna faimosul grup de Cavaleri.

Productia filmului regizat de Guy Ritchie ar urma sa inceapa in aceasta toamna, dar deocamdata nu se cunosc detalii despre actorii din distributie.

Cel mai recent film inspirat de figura Regelui Arthur este productia lui Antoine Fuqua din 2004, intitulata chiar King Arthur. Urmareste trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea