Showbiz

#casatorie #divort #guy ritchie #madonna

Guy Ritchie: "Madonna este retardata, dar tot o iubesc"

Guy Ritchie , fostul sot al Madonnei spune despre aceasta ca este retardata, dar si ca este un om de actiune, care face ca lucrurile sa se intample, informeaza aceshowbiz.com.

Cu toate ca au trecut luni bune de la divortul de Madonna, Guy Ritchie inca mai simte ceva pentru diva. Intr-un interviu acordat revistei Esquire el a declarat ca inca o iubeste, chiar daca este retardata.

" Madonna este o persoana care are multe de demonstrat. Este un manifestant de prima clasa. Madonna face ca lucrurile sa se intample. Puneti-o pe Madonna sa concureze cu orice tanar de 23 de ani. Ii va bate mar", a marturisit Guy Ritchie in interviu.

"Nu poti sa ii spui unui om care divorteaza ca durerea lui este o iluzie. Va spun ca nu este asa. Am fost acolo. Nimeni nu iti spune ca nu vei simti asa", a spus Guy despre momentele dificile pe care le-a trait in timpul divortului.

In ciuda mariajului furtunos cu Madonna, Guy spune ca mereu s-a gandit la ea ca la sotia lui inainte de toate si i-a luat mereu apararea orice s-ar fi intamplat.

Madonna si Guy Ritchie s-au casatorit in decembrie 2000, in cadrul unei ceremonii elegante intr-un castel din Scotia. Divortul lor a fost confirmat de purtatorul lor de cuvant, Liz Rosenberg, in octombrie 2008.

Cei doi au impreuna un fiu, Rocco John Richie, de noua ani. Ei mai impart si custodia un copil adoptat, David Banda , iar Madonna mai are o fiica cu fostul iubit, Carlos Leon.

Urmareste trailerul filmului Sherlock Holmes:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea