Showbiz

#fani #divort #madonna #amenintari #guy ritchie

Guy Ritchie - amenintat cu moartea de fanii Madonnei

Dupa atatea scandaluri iscate de divortul lui Guy Ritchie de diva pop Madonna, regizorul britanic a inceput sa primeasca amenintari serioase chiar pe platourile de filmare , informeaza FemaleFirst.

Ritchie a fost nevoit sa faca apel la garzile ce asigurau securitatea pe platourile noului sau film, Sherlock Holmes , dupa ce un fan al fostei sale sotii a amenintat ca-l va injunghia si-l va omori.

Madonna si Guy Ritchie au divortat luna trecuta, dar cei doi au creat un scandal mediatic in jurul lor. Ritchie a inceput sa primeasca amenintari de la fanii obsedati ai Madonnei inca de atunci, insa nu le-a luat in serios pana saptamana trecuta.

Joi, 30 octombrie , politia a fost solicitata sa intervina in pub-ul londonez al lui Ritchie, dupa ce un barbat l-a agresat verbal pe acesta. Iar pe platourile de filmare de la Sherlock Holmes, un adolescent de 16 ani a fost arestat deoarece l-a amenintat pe Ritchie cu un cutit. Incidentul a avut loc in Manchester si a fost imediat rezolvat de catre agentii de securitate.

“Din fericire erau acolo patru agenti de paza si doi politisti care l-au retinut pe adolescent. Guy era vizibil afectat de incident, dar a continuat sa lucreze ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”, a declarat o sursa pentru ziarul britanic Sunday Mirror.

Guy Ritchie lucreaza in aceasta perioada la filmul Sherlock Holmes, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in rolurile principale.

Urmareste trailerul peliculei RocknRolla, cel mai recent film al lui Guy Ritchie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea