Showbiz

#breaking dawn #sofia coppola #gus van sant

Gus Van Sant si Sofia Coppola - regizorii lui Breaking Dawn?

Compania Summit Entertainment are planuri mari cu cea de-a 4-a parte a seriei Twilight, Breaking Dawn . Producatorii negociaza in prezent cu trei regizori celebri care sa-si puna semnatura pe ultimul capitol al francizei, scrie Entertainment Weekley.

Sofia Coppola, Gus Van Sant si Bill Condon sunt cei trei regizori care poarta discutii cu Summit, desi, pana in acest moment doar Van Sant a confirmat acest lucru.

Cea de-a 4-a carte a seriei Twilight, Breaking Dawn, care ar putea fi ecranizata in doua parti, continua povestea Bellei, acum insarcinata cu copilul lui Edward. Cartea este cea mai controversata din seria lui Stephanie Meyer datorita scenei sangeroase in care Bella da nastere fetitei Renesmee de care se indragosteste, mai apoi, varcolacul Jacob.

Summit va face o oferta celor trei regizori dupa ce un prim draft al scenariului va fi gata.

Sofia Coppola si Bill Condon sunt castigatori ai premiului Oscar pentru Lost in Translation si, respectiv, gods and monsters, in timp ce Gus Van Sant a fost nominalizat pentru Milk si Good Will Hunting. Chiar anul trecut, Robert Pattinson declarase ca Van Sant ar fi alegerea ideala pentru Breaking Dawn.

Intre timp, partea a 3-a a seriei, Eclipse, va avea premier ape 30 iunie. Urmareste mai jos un prim trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea