Showbiz

#guillermo del toro #regizor #the hobbit #ozn #labirintul lui pan

Guillermo del Toro - intalnire de gradul trei cu extraterestri

Regizorul mexican Guillermo del Toro , autorul filmului fantastic , distins cu trei premii Oscar si sapte premii Goya, a afirmat ca in adolescenta a fost urmarit de un OZN, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.

"Eram cu un prieten in Mexic, cand am vazut o lumina care se misca deasupra autostrazii si sarea pe suprafata cerului. Am inceput sa claxonam si sa aprindem farurile cand, deodata, am sarit circa 60 de kilomentri mai aproape de acea lumina. Am gonit apoi, inapoi spre oras, iar lumina a inceput sa ne urmareasca", a declarat del Toro.

Regizorul, in varsta de 43 de ani, recunoaste ca povestea sa este greu de crezut, dar sustine ca spune adevarul. "Nici macar sotia mea nu m-a crezut, asa ca de ce ar face-o altcineva?", a adaugat regizorul.

Guillermo del Toro lucreaza in prezent la scenariul filmului The Hobbit , un prequel la trilogia Lord of the Rings, care are la baza romanul Bilbo the Hobbit, al lui J.R.R. Tolkien . Productia filmului nu va incepe insa mai devreme de anul viitor.

Trailer Labirintul lui Pan


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea